Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau biedt plezier voor het hele gezin. Heel de familie, jong en oud, kan er zich amuseren in de sneeuw op de piste, op de rodelbaan of ergens erbuiten. We vertellen je graag welke activiteiten je niet mag missen.

Rodelen
© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Rodelbaan in Wildschönau

Als je even weg wil van de pistes is de rodelbaan een leuke activiteit. De rodelbaan op de Lanerköpfl brengt je rechtstreeks naar het dalstation in Niederau. Deze rodelbaan van 6 km lang heeft een gemiddeld stijgingspercentage van 14% waardoor het een meer sportieve rodelbaan is. Vanaf het middenstation van Schatzberg loopt er een andere rodelbaan terug naar Auffach. Deze rodelbaan van 4 km lang is afwisselend en voert over een bosweg, door het woud. Sledes kan je huren aan het bergstation.

[widget id=”enhancedtextwidget-48″]

Nachtskiën in Reither Kogel

Tussen 3 januari en 7 maart kan je elke vrijdag- en zaterdagavond skiën op de verlichte pistes van Reither Kogel. De pistes zijn geschikt voor de hele familie en het skiën in het donker geeft je een geheel nieuwe ervaring.

Copiloot van een piste basher

Tussen eind december en half maart kan je elke maandag, woensdag en donderdag een rit van 60 minuten boeken als co-piloot in één van de machtige rupsen van de Reither Kogel. Heb je altijd gedroomd om mee te rijden in een piste basher van 10 ton met meer dan 400 pk? Dan is het nu het moment!

Alpbachtal Lauser Sauser

De Alpbachtal Lauser Sauser is een alpine rollercoaster die zich naast het Wiederbergerhorn topstation bevindt. Neem plaats op één van de sledes en laat je tegen 42 km per uur over 134 verticale meters en twee sprongen voeren. Vanaf acht jaar mogen kinderen alleen plaatsnemen op de sledes. Plezier voor het hele gezin gegarandeerd!

Alpbachtal Lauser Sauser
© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Snowparks en leuke slopes

Om extra afwisseling in je dag te brengen, biedt Alpbachtal een funslope, een snowpark en een kids run aan de Wiedersbergerhorn. Een 150 meter lange halfpipe, een kicker, een heupglijbaan en lange achtbanen bieden de ervaren wintersporters alles wat ze nodig hebben om hun tricks te verbeteren. Ook beginners krijgen er de kans om te oefenen. Ook in het park aan de Thalerkogl, Family Snowpark Wildschönau, vinden wintersporters van alle niveau de nodige tools om hun skills te verbeteren of gewoon te ontspannen in de sneeuw. In de Race’n’Boarder Arena kan elke wintersporter zijn vaardigheden tussen de slalompoorten testen. De ervaren Arena-bemanning staat klaar om je tips te geven ter verbetering van je racetechnieken.

Iglo’s bouwen in de sneeuw

Altijd al gedroomd van je eigen iglo? Dan hoef je niet langer te dromen, je kan er nu zelf één bouwen. Op de top van de Markbachjoch word je opgewacht door je gids, die je naar een afgelegen plek brengt. Daar leert Hans Hotter, expert in iglo’s bouwen, je de nodige basis. Enkele uren later is je huis in de sneeuw klaar. Met een minimum van vier en een maximum van tien deelnemers is dit de perfecte familieteambuilding.

[widget id=”enhancedtextwidget-48″]

Profiteer van dit familie-aanbod in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

  • 7 overnachtingen
  • 2 volwassenen en 1 of 2 kinderen
  • vakantie-appartement
  • op basis van zelfvoorziening en zonder maaltijden
  • 6-daags skipas voor 2 volwassenen
  • gratis skiën voor kinderen tot 6 jaar
  • Alpbachtal Seenland Card / Wildschönau Card (gratis skibus en nachtbus, gratis sneeuwschoenen en begeleide (sneeuwschoen)wandelingen
  • vanaf € 932,- per familie.
  • Bekijk dit aanbod!

Contacteer Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
A-6236 Alpbach
A-6313 Wildschönau
Tirol / Oostenrijk
holiday@skijuwel.com
www.skijuwel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *