Hoog tijd om Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau te leren kennen! Dit familievriendelijke skiresort strekt zich uit over 4 bergen en 2 dalen. Net omdat het ieders pistewensen in vervulling laat gaan, valt dit gebied in de smaak van gezinnen. Alle moeilijkheidsgraden op het gebied van wintersport komen er aan bod: van brede en gemakkelijke pistes voor kinderen en beginners tot de gevorderde afdalingen en skiroutes. Maar er is meer …

Activiteiten
© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Er worden in dit skigebied ook heel wat evenementen georganiseerd. Het jaarlijkse evenementenprogramma in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau bestaat uit een grote hoeveelheid familiale, culturele, gastronomische en sportevenementen. Hier is een lijstje van alles wat je het komende winterseizoen kan beleven in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau.

[widget id=”enhancedtextwidget-48″]

Opening skiseizoen Wildschönau
Voor de start van het winterseizoen zijn er van 13 tot en met 15 december 2019 après-skifeestjes in de berghutten en krijg je korting op je skipas. Drie dagen vol muzikaal en sportief entertainment gegarandeerd.

Lauser Wintergaudi
Op 14 en 15 december 2019 kan je in Alpbach terecht voor een geweldig kinderprogramma en een concert van de Tiroolse band JUZI. Plezier voor het hele gezin!

Verlichte rodelbaan op Roggenboden
Elke woensdag en donderdag vanaf 19u30 kan je afdalen van de verlichte pistes in Roggenboden.

Nachtskiën op de Reither Kogel
Elke vrijdag en zaterdag tussen 18u30 en 21u15 kan je op de Reither Kogel afdalen van enkele verlichte pistes.

Evenementen
© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Ski show
Er is een skidemo van de Wildschönau Ski School gepland op 29 december 2019 in Niederau. Achteraf welkom aan de bar voor een glühwein!

Ski Tour op de Reither Kogel
Elke dinsdag tussen 31 december 2019 en 3 maart 2020 van 18u30 tot 21u15 kan je afdalen van de familiepiste op de Reither Kogel.

Vuurwerk voor Nieuwjaar
Op de eerste dag van het jaar kan je genieten van een 15 minuten durend vuurwerk rond de Schiesshüttl Arena in Oberau. Na het vuurwerk kan je feesten op de muziek van DJ Andy.

K2 Testdagen
Probeer snowboards en ski’s gratis uit aan het Pöglbahn station in Inneralpbach. Het evenement gaat door op 11 en 12 januari 2020.

Ö3 Pistenbully in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
Een koel drankje in de hand, een cool muziekje op de achtergrond, een hapje in de mond. Kom op 1 februari 2020 naar Schatzberg voor een dagje fun in de sneeuw.

[widget id=”enhancedtextwidget-48″]

Open Faces Alpbachtal
Deze freeride wedstrijd stopt op 8 februari 2020 in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau.

First line skiing op de Wiedersbergerhorn
Zet als eerste van de dag je sporen in de verse sneeuw. Elke zaterdag vanaf maart kan jij de eerste op de piste zijn. Je moet er wel op tijd voor uit je bed komen. De vroege vogels worden al vanaf 7 uur op de maagdelijk witte piste van de Wiedersbergerhornbahn verwacht.

Guest Race
In de Race n ‘Boarder Arena in Niederau is er een permanent circuit aangelegd voor de durfals die graag hun snelheid willen testen. Elke vrijdag tussen januari en april kan je meedoen aan de GS-guest race.

Lions Snow Festival
Je wordt vriendelijk uitgenodigd op het skifeestje met live muziek van de coverband Rat Bat Blue op 14 maart, ter gelegenheid van de opening van het lenteseizoen.

Eierenjacht
Vind deze Pasen de eieren op de top van de Salzberg en breng ze mee naar de Paasbrunch in restaurant Schatzberg Alm.

Accommodatie
© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Voordelig familie-arrangement voor deze winter
Geniet van 7 overnachtingen voor 2 volwassenen en 1 of 2 kinderen in een vakantie-appartement op basis van zelfvoorziening, zonder maaltijden. Een 6-daags skipas voor 2 volwassenen is inbegrepen. Kinderen tot 6 jaar skiën gratis. Het arrangement is inclusief de Alpbachtal Seenland Card / Wildschönau Card (gratis skibus, gratis nachtbus, begeleide (sneeuwschoen)wandelingen, gratis gebruik sneeuwschoenen, …) Boek nu vanaf € 932,- per familie. Bekijk dit aanbod!

Contacteer Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau
A-6236 Alpbach
A-6313 Wildschönau
Tirol / Oostenrijk
holiday@skijuwel.com
www.skijuwel.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *