Wil je deze zomer lekker weg op een fijne autovakantie, maar kun je nog wel een doel gebruiken? Wat dacht je dan van de spectaculaire Budapest Rally? Tijdens deze rally van een week lang leg je in totaal zo’n 2000 kilometer af en neem je het op tegen een stuk of 300 andere teams. Het is inmiddels alweer de derde keer dat dit evenement georganiseerd wordt, onder de bezielende leiding van Route Du Soleil. Je hoeft Europa dus zeker niet te verlaten om een fantastische en super avontuurlijke vakantie te beleven. Ben je benieuwd wat de Budapest Rally precies inhoudt? Lees dan snel verder!

© Wikipedia.org

Hoe steekt de Budapest Rally in elkaar?
De Budapest Rally is een zevendaag evenement dat je via diverse schitterende etappes door de mooiste delen van Europa uiteindelijk naar de Hongaarse hoofdstad Budapest zal leiden. Hiervoor kun je met je vriendenteam een auto kopen of gewoon je eigen auto gebruiken. Iedere avond kun je samen met de andere deelnemers genieten van de meest gezellige feestjes op de tussenstops.

Zorg voor de leukste auto
Als deelnemer aan de Budapest Rally moet je onderweg natuurlijk wel opvallen en daarom is één van de doelen om je auto zo leuk en zo speciaal mogelijk te versieren. Kies voor een geheel eigen stijl of sluit je aan bij het thema van dit jaar: Hollywood. Ook jij en je medereizigers kunnen vrolijk verkleed in deze stijl reizen. Zowel voor als tijdens de Budapest Rally kunnen jullie punten verzamelen, onder meer door opdrachten goed uit te voeren en door jullie creativiteit. Natuurlijk zijn de opdrachten altijd lekker ludiek, zoals een ei bakken op je autodak of de grens met Kroatië overzwemmen. Voor de uiteindelijke winnaar van de Budapest Rally staat een Trabant in knalgeel uitgevoerd te wachten.

Boedapest brug
© Pxhere.com

De route
De route van de Budapest Rally is ongeveer 2000 kilometer lang en tijdens de rally kom je langs de meest fraaie plekken in heel Europa. Van het Zwarte Woud in Duitsland tot het Gardameer en Venetia in Italië en van de bekende meren van Plitvice in Kroatië tot de prachtige eindhalte Budapest. Je kunt ervoor kiezen om tijdens de rally op de gemeenschappelijke campings te verblijven, waar je altijd op de juiste plek bent voor een gezellig feestje. Overnacht je liever in hotels? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Belangrijke info
De Budapest Rally gaat op drie locaties van start: in Nederland, Frankrijk en België. De race vanuit Amsterdam start op zaterdagochtend 14 juli en vanuit Brussel gaat de reis al op vrijdagochtend 13 juli van start. In zeven dagen reis je vervolgens door naar Budapest. Hier vinden de prijsuitreiking en een geweldig eindfeest plaats. Wil je daarna nog wat langer in deze mooie stad blijven? Boek dan wat nachten bij op de camping. De inschrijfprijs voor de Budapest Rally is €250,- per persoon. Wil je dagelijks je ontbijt en avondeten verzorgd krijgen of alvast je kampeerplekken reserveren, dan kun je dit eenvoudig bijboeken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *