Ieder jaar opnieuw gaan er duizenden Belgen op vakantie. De bestemmingen en type vakanties lopen ontzettend uiteen. Zo kiezen er behoorlijk veel voor een autovakantie richting het zuiden van Europa waar ze de zon en de zee gaan opzoeken. Anderen pakken liever het vliegtuig en verblijven gedurende hun vakantie in een luxe resort. Er zijn ook nog behoorlijk veel mensen die ervan houden om wat van een land te zien. In dat geval kun je het beste kiezen voor een rondreis. Je doorkruist gedurende je vakantie een bepaald gebied of land in Europa waarbij je alle natuurlijke en culturele hotspots bekijkt!

© Pharosreizen.be

Rondreizen
Bij Pharos Reizen kun je dergelijke rondreizen boeken. Deze gaan overal in Europa heen en zijn eigenlijk voor iedereen geschikt. Juist als je tijdens je vakantie niet van stilzitten houdt en de cultuur van een bepaald land of een bepaalde streek beter wilt leren kennen, zijn deze rondrezien een fantastische optie. Natuurlijk kan dat op verschillende manieren. Sportievelingen doen het bijvoorbeeld per fiets, maar je kunt ook gewoon een rondreis boeken waarbij je met de auto of een bus de leukste en mooiste plekjes van een bepaalde regio ontdekt. Jij kiest zelf wat voor jou het beste en het leukste is.

[widget id=”enhancedtextwidget-38″]

Voor iedereen
Vroeger werd er wel eens gedacht dat rondreizen vooral geschikt zijn voor vrijgezellen of jonge stellen zonder kinderen. Dat is inmiddels gelukkig compleet achterhaald. Iedereen kan in principe gaan rondreizen. Je bent als gezin met kinderen echt niet verplicht om een autovakantie naar Frankrijk te boeken. Ook rondreizen kan prima met kinderen. Het is in dat geval overigens wel verstandig om één van de rondreizen te kiezen die deze aanbieder speciaal heeft geselecteerd voor kinderen. Ook wanneer je wat ouder bent of als je met een ander reisgezelschap een vakantie wil boeken, zijn rondreizen uitstekend geschikt. Als je nieuwsgierig bent en bijzondere plaatsen wil bezoeken en ontdekken, ben je eigenlijk al geschikt om rond te gaan reizen!

© Pharosreizen.be

Themareizen
Veel rondreizen van Pharos Reizen zijn zogeheten themareizen. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige natuurreis door de uitgestrekte en ongerepte natuur in Noorwegen, waarbij je de ogen uitkijkt over zoveel mooie natuur en prachtige uitzichten. Of maak een speciale elektrische reis waarbij je met de elektrische auto de mooiste en meest bijzondere landen van Europa ontdekt. Van oplaadpunt naar oplaadpunt kom je langs de meest bijzondere plekken waar rust en stilte nog het ideaal zijn. En wat dacht je van een speciale wijnreis langs de moezel waarbij je gedurende je vakantie de meest bijzondere en lekkere wijven kan proeven?

[widget id=”enhancedtextwidget-38″]

Tal van bestemmingen
Deze reisaanbieder heeft een enorm groot en divers aanbod waardoor er rondreizen beschikbaar zijn in heel Europa. Naar welk land je ook toe wil en waar je ook nieuwsgierig naar bent, vrijwel overal is er een reis te boeken waarbij je het land door reist op zoek naar alle hotspots en mooie plekjes. Daarbij is er uiteraard zorgvuldig een afwisselend programma samengesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *