… je gezin!

Ook ieder jaar met het gezin op vakantie? Opvallend is dat steeds meer mensen niet in België blijven als ze hun vakantie vieren, maar liever naar het buitenland gaan. Dan heb je natuurlijk alsnog ontzettend veel keuze. Sommige mensen kiezen namelijk er het liefst voor om met het hele gezin het vliegtuig te pakken naar een zonnig resort met alles erop en eraan. Anderen kiezen liever voor eigen vervoer en stappen met de kinderen in de auto richting Spanje of Frankrijk om daar op een camping vakantie te vieren en te genieten van zon, zee en strand. Daarnaast zijn er ook nog eens gezinnen die het liefst op avontuur gaan en van een actieve vakantie houden. Heb jij zo’n gezin? In dat geval is een avontuurlijke gezinsvakantie precies iets voor jullie!

© Pharosreizen.be

Teambuilding met je gezin!
Bij Pharos reizen zijn heel wat van zulke gezinsvakanties beschikbaar. Juist wanneer je eens wat anders wil dan de hele vakantie luieren en zonnen met het hele gezin, zijn deze vakanties geschikt voor je. Je onderneemt tal van activiteiten samen waarbij het ontzettend belangrijk is om goed samen te werken. Anders slaag je sowieso niet. Teambuilding staat toch centraal tijdens zo’n vakantie. Natuurlijk kies je zelf voor welke vakantie je gaat en daarmee ook voor de activiteiten die je tijdens deze vakantie onderneemt. Deze kunnen namelijk ongelooflijk uiteenlopen. Het is zelfs mogelijk om een vakantie te boeken waarbij je een complete survivaltocht met het hele gezin doet. Zijn jullie echter waterratten? Kies dan voor een bestemming met veel wateractiviteiten zoals raften en kanoën. Of maak je eigen vlot waar je vervolgens samen de rivier mee over moet steken!

[widget id=”enhancedtextwidget-38″]

Samen met andere gezinnen!
Naast vakanties waarbij je het als gezin echt helemaal samen moet uitzoeken, zijn er ook andere avontuurlijke vakanties bij Pharos reizen beschikbaar. Daarbij ben je dan niet alleen, maar met tal van andere gezinnen. Gezellig als groep waarbij de kinderen natuurlijk binnen de kortste keren vriendjes en vriendinnetjes vinden bij de andere gezinnen die ook aan alle leuke en spannende activiteiten mee doen. Ook als ouders kom je wellicht mensen tegen waar je het erg goed kan vinden en waar je de vakantie van je leven mee gaat beleven!

© Pharosreizen.be

Bestemmingen verspreid over heel Europa
Voor een avontuurlijke gezinsvakantie hoef je trouwens niet naar de andere kant van de wereld. Sterker nog: je kunt zelfs in eigen land blijven. Deze reisorganisatie biedt namelijk een dergelijke reis aan in de Belgische Ardennen. Er is echter nog veel meer keuze, waardoor je dergelijke spannende vakanties in heel Europa kan beleven. Ga je het liefst naar een erg toeristisch land zoals Spanje, Frankrijk of Italië? Of kies je juist voor de natuur van Noorwegen of Zwitserland? Waar de keuze ook op valt: overal zijn spannende activiteiten te beleven. Een groot deel van deze activiteiten zijn bovendien inbegrepen bij de reissom, zodat je er niet extra voor hoeft te betalen. Steeds meer gezinnen kiezen voor een dergelijke avontuurlijke vakantie en krijgen daar zeker geen spijt van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *