Tijdens een vakantie krijgt het hele gezin de tijd om tot rust te komen en om samen leuke activiteiten te ondernemen. Je kunt ervoor kiezen om tijdens je reis op één plek te blijven, maar is het niet veel leuker om verschillende plekken te ontdekken tijdens een vakantie? Samen met Pharos Reizen is het mogelijk om verschillende georganiseerde familievakanties te beleven waarbij jullie iedere dag weer iets nieuws mee kunnen maken. Vooral voor de kinderen wordt er veel georganiseerd, want wanneer zij genieten, geniet iedereen mee. Het is mogelijk om een rondreis te maken in verschillende landen. Voor welk land kies jij?

© Pharosreizen.be

Kindervrienden in Groot-Brittannië
In Engeland en Schotland kan je een aantal van de bekendste figuren uit kinderboeken vinden. Tijdens een rondreis krijg jullie de kans om een aantal van deze figuren te ontmoeten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Harry Potter? Deze tovenaarsleerling is wereldberoemd en komt uit Groot-Brittannië. Met een rondreis van Pharos Reizen kan je het kasteel Zweinstein bezoeken, de sets van de films zien en tegelijkertijd ook een aantal mooie bezienswaardigheden van Engeland en Schotland meepikken. Natuurlijk hoeft je reis in Groot-Brittannië niet in het teken te staan van kinderverhalen. Jullie kunnen ook met het hele gezin genieten van de gezellige authentieke sfeer van Britse dorpjes en steden. Tussen het groene landschap vind je een aantal van de meeste gezellige gebieden, zoals York en Dorset.

[widget id=”enhancedtextwidget-38″]

De zonnige wereld van Italië
Italië heeft alles te bieden wat je zoekt tijdens een vakantie. Er zijn een aantal prachtige steden met een rijke geschiedenis, de natuur is er adembenemend en de zon schijnt ook nog eens volop. Tijdens een rondreis door dit land kan je samen met de kinderen beleven wat Italië allemaal in huis heeft. Zo kan je een rondreis door het prachtige Toscane maken. Dit gebied staat bekend om haar natuur, maar er zijn ook een aantal mooie steden te vinden. Zo kunnen de kinderen eindelijk de toren van Pisa in het echt zien. Ook Florence ligt op de route: een stad met een rijke kunstgeschiedenis en natuurlijk lekkere gelato op elke hoek!

© Pharosreizen.be

Het luxe leven in Frankrijk
Frankrijk is natuurlijk een van de grootste vakantielanden. Je kunt hier allerlei verschillende vakanties beleven: lekker zonnen op het strand, cultuur ontdekken in Parijs of wandelen in de bergen. Heeft jouw gezin een grote voorliefde voor alles wat oud is? Dan is het de moeite waard om in de wereld van de ridders te duiken. Tijdens deze speciale rondreis krijgen jullie alles te weten over deze strijders en kunnen jullie zien in wat voor middeleeuwse kastelen de ridders verbleven. Natuurlijk kan je ook gewoon voor de klassieke Franse rondreis kiezen. Tijdens deze reis ontdek je een aantal van de mooiste gebieden in het land. Je ziet de bergen, kleine dorpjes, de kust en natuurlijk de uitgestrekte groene weides. Frankrijk is een land met ontzettend veel kwaliteiten en tijdens deze familievakantie kunnen jullie ze allemaal gaan ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *