Ben je op zoek naar een vakantie die geschikt is voor het hele gezin? Bekijk het aanbod van Sunweb dan eens, gewoon online vanuit je luie stoel. Onder de naam FamFun vind je op de website van Sunweb talloze vakantieopties voor elk soort gezin. Je kent de reisorganisatie wellicht van de compleet verzorgde strandvakanties, waarbij je heerlijk kunt zwemmen en zonnebaden onder het genot van een koud drankje. Maar in het FamFun-aanbod vind je meer avontuurlijke vakanties in de vorm van wintersport- en autovakanties. Het grote aanbod maakt het mogelijk om de perfecte vakantiekeuze te maken. Doe inspiratie op, pak je koffer in en geniet!


© Sunweb.be

Op avontuur in Oostenrijk
Houdt jouw familie van de natuur? Leggen jullie met veel plezier wat kilometers af door het bos? Een vakantie in het Oostenrijkse Salzburgerland zal jullie dan goed bevallen. Bij deze FamFun-vakantie van ruim een week overnachten jullie in een mooi en recent gerenoveerd chalet dat bestaat uit meerdere appartementen. Bij de vakantie zit een Zell am See Kaprun Card inbegrepen, die toegang geeft tot uitdagende, plezierige activiteiten van het weekprogramma, zoals raften, bubble soccer, een fakkeltocht en een dagje op een typisch Oostenrijkse boerderij. Nederlandstalige FamFun-guides zullen het weekprogramma afstemmen op het weer en de groepssamenstelling. Jullie gaan gegarandeerd een avontuurlijke, gezellige week tegemoet!

Ontspannen in Italië
Aan de Italiaanse Bloemenrivièra in Loano bevindt zich een uiterst comfortabel vakantieverblijf met alles erop en eraan, namelijk de Résidence I Cormorani. Met het strand op loopafstand en toegang tot verschillende waterparken hebben kinderen die graag zwemmen er de tijd van hun leven. Met de FamFun-card kunnen alle leden van de familie één dag plezier maken in Aquapark Le Caravelle, de grotten van Toirano betreden en kunnen de kinderen zelf een traditionele pizza maken in het plaatselijke Italiaanse restaurant. Daarnaast is de PlayStation onbeperkt beschikbaar voor iedereen met de pas. Behalve aan de FamFun-activiteiten kunnen gasten van de residentie meedoen aan activiteiten die georganiseerd worden door het animatieteam, volleyballen, tennissen, biljarten en zwemmen in het bad van de residentie. Deze vakantie is perfect voor het gezin dat wil genieten van een zonnige, palmboomrijke omgeving.

© Sunweb.be

Skiën in Frankrijk
Sportieve families die niet bang zijn voor hoogteverschillen en een goed pak sneeuw, kunnen een skivakantie in Les Trois Vallées overwegen. Dit is het grootste aaneengesloten skigebied dat je maar kunt vinden. Meer dan honderd liften maken het gebied toegankelijk voor duizenden wintersportgenieters. Les Trois Vallées wordt verdeeld in vier kleinere skigebieden, waaronder Val Thorens, Les Menuires, Méribel en La Vallée de Courchevel. Les Menuires is vooral geschikt voor beginnende wintersporters, terwijl de andere gebieden voor alle niveaus even interessant zijn. Ieder skigebied heeft zijn eigen highlights. In Méribel is het mogelijk om te snowboarden in de boardercross en halfpipe. Daarnaast zijn er zijn maar liefst twee Olympische afdalingen, wat natuurlijk tof is voor de echte fanatiekelingen. Bij Vallée de Courchevel zijn er juist veel brede pistes en schattige dorpjes. De omgeving, die bestaat uit bos en witte bergen, is in één woord adembenemend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *