Heb je er altijd al van gedroomd om tussen de wilde dieren te overnachten maar is het er simpelweg nog niet van gekomen omdat het praktisch niet mogelijk is? Dan komt dierenpark Pairi Daiza met uitstekend nieuws voor jou! Je kunt nu met een simpele autovakantie tussen de dieren overnachten! Binnenkort is het namelijk mogelijk om tussen de beren en de wolven te overnachten in het dierenpark. Een unieke ervaring waar je nog jaren over napraat!

© commons.wikimedia.org

Uibreiding
Het dierenpark in Brugelette was ooit een vogelpark maar is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid tot het mooie en bijzonere dierenpark van nu. Daar blijft het echter niet bij. Er komt een volledige nieuwe dierenzone bij in het park. Daarnaast komen er ook nog eens drie verschillende mogelijkheden om in het park te overnachten. Dat is voor bezoekers natuurlijk een unieke kans aangezien je dan ook midden in het park kan logeren tussen de dieren in! Volgens de planning zoude de eerste gasten al dit voorjaar in het park kunnen overnachten. Nadat Eric Domb, de directeur en eigenaar van de dierentuin, in november bekend maakte dat ze van plan waren om gastenverblijven te gaan bouwen, zijn deze plannen nu een stuk concreter.

[widget id=”enhancedtextwidget-17″]

Indiaans dorp
Die concrete plannen beloven in ieder geval veel goeds. In de nieuwe dierenzone die wordt aangelegd bouwt men bijvoorbeeld een compleet indiaans dorp inclusief kleine huisjes. Deze huisjes zijn geschikt voor vier personen. Vanuit het dorp en vanuit je huis heb je direct zicht op het verblijf van de wolven en de beren. Spannend en ontzettend leuk dus! En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je als overnachter ook nog eens extra privileges. Je mag bijvoorbeeld ‘s ochtends mee om de dieren te voeren.

© Flickr.com

Huisjes onder de grond
Een andere optie tijdens deze autovakantie is om te verblijven in een huisje dat onder de grond is gebouwd. Deze huisjes zijn op een beschutte manier in de grond gebouwd en ook vanaf hier heb je een uitstekend zicht op de beren en de wolven. Er zijn weinig plaatsen op de wereld waar je op zo’n manier kunt overnachten! En alsof deze beide mogelijkheden nog niet genoeg zijn, komt er ook nog eens een hotel in het park met 26 kamers. Dit hotel komt wel op een andere locatie. Je kijkt vanuit je kamer uit over de lagune waar de zeeleeuwen verblijven.

Nog veel meer gasten
Dankzij deze unieke verbouwing in het dierenpark is het dus binnenkort mogelijk om een autovakantie te boeken naar een plaats waar je overnacht tussen de wilde dieren. Volgens de bouwplannen worden er gastenverblijven gebouwd die in totaal plaats bieden aan 200 gasten. Zou je het liefst zo snel mogelijk een plaats boeken? Je zult toch even geduld moeten hebben. Volgens de planning zal de verbouwing namelijk in het voorjaar van 2019 klaar zijn. Daarmee zijn de plannen van oprichter Eric Domb trouwens nog lang niet volbracht. Hij wil de gastenverblijven uiteindelijk uitbreiden naar zo’n 2000 slaapplaatsen!

[widget id=”enhancedtextwidget-17″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *