Wil je met het gezin eens een andere vakantie dan rustig op de camping of zonnen op een vol strand? Via Sunweb boek je een avontuurlijke FamFun XL familievakantie, waarmee je als gezin samen de mooiste herinneringen zal maken.

© Sunweb.be

Wat is een FamFun XL familievakantie?
Op diverse bestemmingen in Oostenrijk kun je met een FamFunXL vakantie tal van outdoor activiteiten doen. Je kunt mountainbike ritjes maken of lange wandeltochten. Wellicht wil je het allemaal wat ruiger en kies je als gezin voor een wild water raft tocht over kolkende rivieren. En heb je zin om het een dag wat rustiger aan te doen? Geen probleem. Op de FamFun XL bestemmingen kun je ook zogenaamde Chill & Fun Activiteiten doen. Wat dacht je van een partijtje Bubble Soccer, waarbij je zelf in een opblaasbare bal zit tijdens het spel? Dat is nog eens wat anders dan een potje voetballen op de camping.

Gratis
Boek je bij Sunweb een FamFun XL familievakantie tussen juli en september? Dan is het activiteitenpakket, met een waarde van zeker 75 euro per persoon, gratis! En op elke bestemming zijn altijd twee Nederlandstalige Holiday Makers die de activiteiten begeleiden.

Wat wil je gaan doen?
De FamFun XL familievakantie boek je bij Sunweb. Er zijn in Oostenrijk 4 bestemmingen waar je van deze vakantie kunt genieten.

Serfaus
In Tirol ligt het gezellige en sfeervolle Serfaus. Dit is de perfecte plek voor een actieve familievakantie want je vindt er tal van wandelroutes en fietspaden. Ook is er een funpark waar kinderen zich uit kunnen leven. Leef je uit op een outdoor klimwand of ga de omgeving verkennen op een van de mountainbike tochten. Heb je trek gekregen? Dan kun je zoveel eten als je wil bij het ‘all you can eat’ barbecue buffet.

© Sunweb.be

Sankt Anton
Ook in Tirol vier je een FamFun XL vakantie in Sankt Anton. Hier heb je een prachtig uitzicht over hoge bergen en alpenweides en kun je hiken langs de Rosannaschlucht en de Stausee. Onderweg geniet je van een barbecue. Voor de ouders is er ook een wijnproeverij, terwijl de kinderen kaiserschmarrn, oftewel pannenkoeken bakken.

Saalbach
Ga je op FamFun XL vakantie naar Saalbach, dan kom je in een imposant berglandschap waar je kunt wandelen en mountainbiken. Wil je de familievakantie echt bijzonder maken, overnacht dan een nacht in een berghut op 1400 meter hoogte. Niks is magischer dan wakker worden met een prachtig uitzicht over de bergen, meren en het dal.

Zell am Zee
Deze FamFun XL vakantiebestemming leent zich perfect voor actief zijn en genieten. Je kunt wandelen in de bergen of zwemmen en suppen op de Zeller See, of kiezen voor een van de ruige raft tochten over de kolkende rivieren. Je hebt ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een gletsjer, broodjes te bakken in de natuur en te wandelen met alpaca’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *