Waar sommige mensen het heerlijke vinden om met de auto op vakantie te gaan, zijn er ook mensen die een autovakantie eigenlijk te inspannend vinden. Ze laten zich liever vervoeren om volledig te kunnen ontspannen. Toch is het als u niet zo ver reist soms handiger om met de auto te gaan. Als u eigen vervoer heeft, kunt u namelijk ook wat makkelijker de omgeving verkennen. In het geval dat u behoefte heeft aan ontspanning en u dit niet van de autorit krijgt, dan is een bezoek aan Privé-Wellness en B&B Eiland in Wetteren een uitstekende keuze.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Genieten van wellness in een privé sfeer

Hier kunt u heerlijk genieten van een paar uur wellness, maar u kunt hier ook voor meerdere dagen verblijven. Privé-Wellness en B&B Eiland is een fantastische plek om helemaal tot rust te komen op het platteland maar met tal van toeristische trekpleisters in de buurt. Hier kunt u leuke uitstapjes combineren met heerlijk ontspannen, zelfs in uw eigen privé wellness faciliteiten. De accommodatie beschikt over drie luchtige kamers met sanitair en ligbad én een privé wellness ruimte met sauna, infrarood, jacuzzi, een overdekt zwembad, een regendouche en een terras in de tuin. Dat is pas echt ontspannen in een heerlijke setting, dan is dat autoritje zo vergeten.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Leuke uitstapjes combineren met wellness en luxe overnachten

Privé-Wellness en B&B Eiland ligt aan de rand van Wetteren, op wandelafstand van het station. U kunt dus zelfs de auto verder laten staan als u uitstapjes wilt maken. U kunt de dag beginnen met een compleet en verzorgd ontbijt met verschillende streekproducten. Na een wandeling door de sfeervolle tuin of genieten op een bankje in het romantische prieeltje kunt u de arrangementen gaan ontdekken. Maar u kunt ook besluiten om eerst te gaan winkelen in Gent of Aalst om daarna lekker te ontspannen. Het historische landschap in de omgeving en de Kalkense Meersen bieden een schitterende natuur voor een heerlijke wandeling. Het kan allemaal in de omgeving van Privé-Wellness en B&B Eiland.

B&B en Privé-Wellness Eiland
© Eiland.be

Gezond voor lichaam en geest

Even helemaal tot rust komen en genieten van luxe en ultieme ontspanning dat is precies waar we af en toe behoefte aan hebben. Privé-Wellness en B&B Eiland is hier een uitstekende plek voor. Met zijn tweeën puur genieten van de rust en niets anders aan uw hoofd hebben dan alleen maar ontspanning voor lichaam en geest, daar knappen we allemaal van op. Als we dat dan ook nog kunnen combineren met een overnachting op een eiland in luxueus afgewerkte suites, dan is dat helemaal ultiem genieten. Maar u kunt hier ook gewoon voor een van de wellness arrangementen kiezen. U kunt dan met zijn tweeën of met meerdere personen 2,5 uur ongestoord en onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten.

Voor welke optie u ook kiest, het maakt de autorit altijd goed. Het is ook een mooie afsluiter na een autovakantie of een mooi begin om een heerlijke vakantie te starten. Maar gewoon even tussendoor er tussenuit kan hier natuurlijk ook uitstekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *