Europa is misschien wel één van de meest veelzijdige plekken ter wereld. Op een heel klein stukje land liggen veel verschillende landen met hun eigen geschiedenis, cultuur en taal. Wil je een bepaald land leren kennen, dan is dit lastig te doen vanuit één plek of plaats. Het beste is dat je het land rondreist en zo kennismaakt met de verschillende facetten van het land. Tijdens een rondreis leer je pas echt het land goed kennen. Daarom heeft Pharos Reizen een groot aanbod in ruim 35 Europese landen aan rondreizen. Wanneer je vóór 31 maart a.s. een rondreis boekt, krijg je ook nog eens € 75,- korting.

Noorwegen
© Pharos Reizen

Rondreizen in Scandinavië

Noorwegen is een Scandinavisch land dat zeer geschikt is voor een rondreis. Zowel het zuiden, het midden als het noorden van Noorwegen zijn interessante gebieden om te ontdekken. En reken er vooral in de zomer niet op dat je alleen maar warme kleding moet meenemen. Tijdens de zomermaanden kunnen de temperaturen best richting de 25° Celsius gaan, vooral in het zuiden van Noorwegen. Oslo ligt in het midden van Noorwegen en is een interessante stad. Hier staat het Koninklijke paleis en kun je de kunstcollectie in het befaamde gemeentehuis van Oslo bekijken. Dit is een geheel ander stuk van Noorwegen dan wanneer je naar het noorden gaat. In het noorden vind je de poolcirkel en kun je genieten van de midzomernacht. Ga je richting de kust, dan betreed je de Noorse fjorden. Noorwegen is een uitstekend land om te bezoeken met de auto, maar ook de trein is mogelijk. 

[widget id=”enhancedtextwidget-38″]

Rondreizen in Italië

Is Scandinavië toch te koud voor je? Kies dan een land waar je gegarandeerd mooi weer en veel zon hebt en dat is Italië. Italië op zich is al een zeer veelzijdig land. Je vindt er veel prachtige natuur, zeer oude steden en de geschiedenis en cultuur is overal duidelijk aanwezig. Daarnaast is er nog de Italiaanse keuken. In het noorden van Italië zijn weer heel andere gerechten ingeburgerd dan in het zuiden. Alleen daarom al is een rondreis door Italië de moeite waard. Maar ook de verschillende oude steden die elk een andere geschiedenis hebben, waardoor je een totaalbeeld krijgt van de gehele Italiaanse geschiedenis. In het zuiden van Italië vind je weer prachtige gebieden voor een lekkere zonvakantie. Ook voor Italië biedt Pharos Reizen verschillende rondreizen aan en bij een tijdige boeking krijg je ook nog € 75,- korting op je rondreis.

Cinque Terre
© Pharos Reizen

Rondreizen met kinderen of zonder kinderen?

Je kunt een rondreis maken als single, als koppel, maar rondreizen zijn ook zeer geschikt voor kinderen. Vooral het educatieve karakter van bepaalde rondreizen zorgt ervoor dat kinderen zeer veel leren en dat ter plekke in een bepaald land. Het ene land leent zich wat meer voor een rondreis met kinderen, terwijl een andere rondreis wat meer geschikt is voor koppels of singles. Landen als Duitsland, Oostenrijk, Italië, Spanje en Zweden zijn uitstekende landen om met de kinderen te bezoeken.

[widget id=”enhancedtextwidget-38″]

Notendopreizen

Pharos Reizen heeft een bijzondere categorie rondreizen. Dit zijn zogenaamde rondreizen in een notendop naar verscheidene Europese landen. Tijdens een notendopreis maak je kennis met de allerbelangrijkste highlights van een bepaald land. Je maakt kennis met de geschiedenis en cultuur en natuurlijk de keuken van het betreffende land. Ook op notendopreizen ontvang je € 75,- korting. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *