Het leven bestaat uit vooruitgang en jezelf altijd trachten te vernieuwen. Bij Thalys betekent vernieuwing dan ook innovatie en trachten doelen te bereiken die nog niet zijn bereikt. Met trots wordt dan ook het nieuwe treinnetwerk gepresenteerd van Brussel naar Disneyland Parijs. Dit is een geheel nieuw netwerk dat ervoor zorgt dat je als reiziger in één keer naar Disneyland Parijs kunt rijden. Dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen, want dit bespaart zeer veel gedoe. Je hoeft namelijk niet over te stappen en komt daardoor ook niet in de knel met andere treinen. Hierdoor is er weinig risico op vertraging, waardoor je optimaal kunt genieten van een welverdiende vakantie met je familie. Of bijvoorbeeld een weekendje weg met je geliefde. 

Thalys
© Thalys

De voordelen van een rechtstreekse verbinding 

Niet alleen zorgt de rechtstreekse verbinding naar Disneyland voor minder gedoe bij overstappen en dergelijke, maar ook de besparing van veel tijd. Met de nieuwe verbinding van Thalys kun je namelijk in minder dan 2 uur al op de plaats van bestemming zijn vanuit Brussel. Dit is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Veel mensen vinden Disneyland Parijs erg leuk, maar willen er bijvoorbeeld slechts voor een dagje heen en daar niet overnachten. Voor die mensen is deze treinverbinding ideaal omdat je met die korte reistijd er snel bent. Je kunt dan ook snel genieten van al de pracht en praal die Disneyland te bieden heeft. Je kunt er dan de hele dag genieten en dezelfde dag nog teruggaan. Dit scheelt bijvoorbeeld ook de kosten van een hotel. Zo kan een reis naar Disneyland echt een daguitje worden. Ook ideaal voor mensen die weinig vrije tijd hebben. 

[widget id=”enhancedtextwidget-39″]

Bestemming Marne-la-Vallée 

De verbinding van Thalys komt aan bij het station van Marne-la-Vallée. Deze stad telt ongeveer 300.000 inwoners en is nog vrij nieuw. In deze stad is ook het beroemde themapark Disneyland Parijs te vinden. Deze is gevestigd in het stadsdeel Val d’Europe in de gemeente Chessy. Dit station ligt zeer dichtbij Disneyland en dat is voordelig. Zeker wanneer je bijvoorbeeld veel bagage bij je hebt, wil je natuurlijk niet lang hoeven te reizen, of nog eens gebruik moeten maken van het openbaar vervoer. Dit is gelukkig allemaal niet nodig met de nieuwe verbinding van Thalys. Maar niet alleen kun je genieten van Disneyland Parijs, maar ook van andere bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. De stad zit namelijk boordevol cultuur. Hou je bijvoorbeeld van geschiedenis en wil je wat bijleren? Dan is het leuk om de stad eens te verkennen. Er zijn namelijk veel verschillende kerken en andere oudheden te bezichtigen. Op die manier heb je niet alleen amusement, maar leer je ook nog eens bij. Dat is een unieke combinatie. Uiteraard kun je een bezoek aan Disneyland ook combineren met een bezoekje aan de stad. Op die manier sla je twee vliegen in één klap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *