Iedereen heeft zijn of haar eigen wijze van vakantie vieren. Sommigen willen na een jaar hard werken enkel rust en ontspanning en boeken een strandvakantie. Maar de charme van reizen is toch wel dat je kennismaakt met het land dat je bezoekt. Op één plek blijven of enkel op het strand liggen zal een minder verrijkende reiservaring zijn dan wanneer je een rondreis maakt. Tijdens een rondreis zie je diverse plekken van een land en leer je een land optimaal kennen. Pharos reizen heeft een groot aanbod aan rondreizen.

Rondreizen
© Pharos Reizen

Korting op rondreizen

Een rondreis is een verrijking voor je vakantie. Je ziet op verschillende plekken van het land de highlights, je maakt kennis met de lokale bevolking, de cultuur en eetgewoontes. Je kunt bij Pharos Reizen kiezen uit een groot aantal rondreizen door verschillende Europese landen. Of je nu een rondreis wilt maken door het altijd zonnige zuiden van Europa of de kou opzoekt in het hoge noorden, de keuze is aan jou. Je bepaalt zelf in welke accommodaties je wilt verblijven, of je nu een rondreis per auto wilt maken of met het hele gezin. Ook de selectie ‘rondreizen in een notendop’ is interessant om te bekijken. Dit zijn diverse rondreizen door geheel Europa, waar je alle bekende en minder bekende bezienswaardigheden bezoekt en niets hoeft te missen. Deze rondreizen zijn ook zeer geschikt als je kinderen meeneemt. Boek je nu een rondreis, dan krijg je ook nog eens een korting van € 75,-. Dat is mooi meegenomen en kun je extra besteden tijdens je reis.

[widget id=”enhancedtextwidget-38″]

Familierondreis van 13 of 14 dagen door Noorwegen

Noorwegen is een fantastisch land om met het hele gezin doorheen te reizen. Deze familierondreis brengt je naar oost-, west- en zuid-Noorwegen. Met je eigen auto rijd je naar Duitsland waar je op de ferry stapt die je de volgende dag afzet in de hoofdstad van Noorwegen, Oslo. Oslo is een interessante plek om te ontdekken met het koninklijk paleis, het stadhuis van Oslo en het wereldberoemde Vigelandpark dat volstaat met beelden en sculpturen. Na Oslo begint het echte avontuur en duik je de Noorse natuur in met fjorden, meren en prachtige berglandschappen. Onderweg overnacht je in de typische Noorse vakantiehutten die je in heel Noorwegen tegenkomt. Omdat je met eigen auto bent heb je alle vrijheid om het tempo van de reis zelf te bepalen. Daarom is dit ook een perfecte rondreis voor de hele familie. Deze rondreis door het mooie Noorwegen kost € 299,- per persoon.

Noorwegen
© Pharos Reizen

Rondreis van 8 of 10 dagen door Noordwest-Italië

Het Comomeer in het noordwesten van Italië is een geliefde plek waar veel Vlamingen elk jaar weer naartoe trekken. Maar enkel aan het Comomeer staan met een caravan of tent is niet aan te bevelen. De omgeving biedt namelijk nog zoveel meer. Uiteraard doe je het Comomeer aan, waar je het meer kunt bevaren, de stad Como bezoekt en de dichtstbijzijnde bekende modestad Milaan verkent. Het bergplaatsje Tirano is schitterend en hier kun je een treintocht maken door de gletsjers en genieten van het uitzicht met besneeuwde bergtoppen en bergmeren. De omgeving leent zich prima voor mooie wandeltochten in de natuur. Tijdens je rondreis door Noordwest-Italië slaap je in verschillende hotels en krijg je alle vrijheid om je dagen in te vullen. Pharos Reizen biedt deze rondreis aan voor maar € 549,- per persoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *