De meeste mensen die op vakantie gaan, houden wel van een beetje luxe. Het is immers heerlijk om je tijdens je vakantie te laten verwennen en te genieten van comfort en luxe. Wanneer je dat ook vindt, is een viersterrenhotel in de directe omgeving van de stad Cognac een uitstekend idee. Niet alleen maar omdat je tijdens deze vakantie helemaal bij kan komen en volledig kan ontspannen, maar ook nog eens omdat er in de omgeving heel veel te zien en te beleven valt. Het is bij deze aanbieder dan ook mogelijk om een arrangement in een kasteel te boeken vlakbij deze bijzondere stad. En natuurlijk zit er van alles bij dit arrangement!

Cognac
© Pixabay.com

Geniet van een glaasje cognac!
Cognac is voor de liefhebber. Deze overheerlijke drank wordt dan ook veelvuldig gedronken, ook in België. Het is een uitstekende afsluiter van een uitgebreid diner: een kop koffie met een zacht glaasje cognac. Een absolute aanrader voor de fijnproevers. En laten we eerlijk zijn: ook als fijnproever is het af en toe heerlijk om op vakantie te gaan. In dat geval is een arrangement een geweldige optie. Je verblijft namelijk een bijzonder ingericht en elegant kasteelhotel dat midden in de bossen ligt. Daar komt nog eens bij dat de stad Cognac vlak in de buurt ligt en natuurlijk bezoek je tijdens je verblijf ook een echt cognachuis. Het wordt zonder meer een geweldige reis.

[widget id=”enhancedtextwidget-5″]

Arrangement
Wanneer je voor een bijzonder arrangement gaat, kun je overigens als eerste kiezen uit de verblijfsduur. Het is mogelijk om 1,2,4 of 6 nachten in Chateau De L’Yeuse te verblijven, zoals het kasteelhotel zo mooi heet. Het arrangement is inclusief een uitgebreid ontbijt en je mag als gast ook onbeperkt gebruik maken van de diverse wellnessfaciliteiten en het zwembad. Verder heb je vanzelfsprekend toegang tot de prachtige tuin van het kasteel. Ook een bezoek aan een cognachuis behoort tot de mogelijkheden.

Saintes
© Wikipedia.org

Kamers
Eigenlijk zijn er alleen maar mooie en luxueuze kamers in dit kasteelhotel te vinden. Je slaapt er dan ook altijd goed. Wanneer je boekt, kun je kiezen uit twee verschillende typen kamers: een Superior tweepersoonskamer of een Deluxe tweepersoonskamer. Hoewel de kamers behoorlijk op elkaar lijken zijn de Deluxe kamers voorzien van net iets meer comfort en ook iets groter dan de Superior kamers. Ook op de laatste kamer kun je echter volop van de luxe en comfort genieten die dit bijzondere hotel te bieden heeft.

[widget id=”enhancedtextwidget-5″]

Genoeg te doen!
Als je overigens dacht dat het tijdens je verblijf voornamelijk draait om cognac, zit je er behoorlijk naast. Er is in de omgeving namelijk nog veelmeer te doen. Zo kun je prachtig wandelen door dit natuurrijke gebied en is er met Golf du Cognac een uitstekende 18-holes golfbaan van mer dan 60 hectare in de buurt te vinden. De liefhebbers van historie kunnen zich helemaal uitleven in Saintes, een nabijgelegen Romeinse nederzetting van meer dan 2000 jaar oud. Je vindt hier heel veel verschillende bezienswaardigheden. Wil je eens iets helemaal anders? Bezoek dan het Musée des Arts du Cognac, waar je alles te weten komt over de geschiedenis van Cognac.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *