Je hebt het ongetwijfeld al een paar keer meegemaakt: je komt terug van reis en hebt toch net iets meer uitgegeven dan eigenlijk de bedoeling was. Dat hoeft natuurlijk ook niet echt te verbazen. In de sfeer van het buitenland zijn woorden als budget en een verantwoord uitgavepatroon nou net wat je niet wilt horen. Nochtans is er een handige manier om geen hele financiële planning van jouw reis te moeten maken: kies simpelweg voor een all inclusive autovakantie. 

All Inclusive
© Pharos Reizen

Financiële zekerheid

Dat brengt ons naadloos bij het eerste grote voordeel van een all inclusive autovakantie: je weet waar je aan begint. Op voorhand heb je een duidelijk cijfer voor wat de volledige vakantie je aan het einde van de rit zal kosten. Dat is niet alleen handig bij het plannen van de trip, maar ook bij het thuiskomen en het controleren van de bankrekening. Je hoeft ter plekke immers geen extra kosten te maken. Zowel het eten, drinken als het verblijf zijn reeds ingecalculeerd in de prijs. 

[widget id=”enhancedtextwidget-38″]

Een zee van vrijheid

Het grote probleem met de meeste all inclusive reizen? Het complete gebrek aan vrijheid. Je zit vrij hard vastgeankerd aan die ene locatie en elke uitstap is logistiek moeilijk en een financiële extra. Dat is niet het geval bij de all inclusive autovakanties van Pharos Reizen. Net omdat je met de auto bent, behoud je een grote mate van vrijheid. Als je een naburig stadje wil bezoeken, dan doe je dat gewoon. Bovendien zitten er in het pakket van de autovakanties fikse dosissen sport en spel en uitstapjes. Stuk voor stuk zaken die je inplant wanneer het past en waarvoor geen extra’s moeten betaald worden. 

Slovenië
© Pharos Reizen

Neem de kroost mee

Iedereen kent wel het concept van all inclusive: het eten en drinken is inbegrepen in de prijs van de reis. Dat is ook bij Pharos Reizen het geval met op zijn minst halfpension. De extra service is echter de hoge kortingen die er zijn voor kinderen en de vele buitenactiviteiten die in de prijs inbegrepen zijn. Als je met kinderen op reis bent, hoef je je dus niet blauw te betalen met een all inclusive autovakantie. Bij de meeste opties kunnen ze zelfs helemaal gratis mee richting bestemming. 

[widget id=”enhancedtextwidget-38″]

Bestemmingen in het groen

De all inclusive autovakanties van Pharos Reizen zijn veelal gelegen in het groen. Ideaal dus voor de natuurliefhebber die op vakantie vooral rust en schoonheid zoekt. Wat de bestemmingen betreft, is er een groot aanbod in Oostenrijk en Duitsland, maar ook in Italië en Frankrijk. Ken je die bestemmingen ondertussen al als de binnenkant van je broekzak? Dan zijn verborgen parels als Slovenië en Kroatië elk jaar weer net iets minder verborgen. Zo is Slovenië een ongelofelijk knappe bestemming voor wie fan is van grotten en bergwandelingen. Kroatië is een oase van groen met een vriendelijke lokale bevolking en heel wat bezienswaardigheden. Stuk voor stuk zaken die je met een all inclusive autovakantie kunt ontdekken zonder financiële meerkost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *