Bent je op zoek naar de ideale bestemming voor een lang weekendje weg in eigen land? Dan is de mooie regio Meetjesland in Oost-Vlaanderen zeker aan te raden. In het veelzijdige Meetjesland is zelfs zoveel te ontdekken en beleven dat je waarschijnlijk wel wat hulp kunt gebruiken bij het uitzoeken van de leukste uitjes! Gelukkig heeft avonturier en blogger Gerrit heel Meetjesland doorzocht naar de 101 beste tips in de regio. Zijn pocketgids ‘Meetjesland Bucket List’ zal je zeker op weg helpen tijdens het plannen van je mini-vakantie in Oost-Vlaanderen. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder en ontdek alles over Gerrit, zijn pocketgids én het Meetjesland.

Waarschoot
© Toerisme Oost-Vlaanderen

Waarom kun je de hulp van Gerrit goed gebruiken?
Tijdens een weekendje weg of een korte vakantie komt men eigenlijk altijd tijd tekort. Er is vaak zoveel te ontdekken, te beleven en te zien dat je al snel door de bomen het bos niet meer zult zien. Aangezien je natuurlijk wil voorkomen dat je net de mooiste plekjes misloopt, is het daarom vaak verstandig om van te voren wat speurwerk te doen. Echter zit daar soms het probleem. Je hebt misschien geen tijd of zin om van te voren uitgebreid rond te speuren naar alle activiteiten in de regio, of je vindt op het internet juist zoveel verschillende opties dat je haast geen keuze kunt maken. Precies om die reden kan de handige pocketgids van Gerrit je op weg helpen. Met 101 tips zul je alsnog een zeer ruime keuze hebben uit verschillende activiteiten en bestemmingen in het Meetjesland, maar de eerste selectie is in ieder geval gemaakt! Daarnaast kun je ook de blog van Gerrit in het Meetjesland nalezen, en je keuze mede baseren op zijn ervaringen, foto’s en tips. En dat Gerrit weet waar hij het over heeft, mag duidelijk zijn! Gerrit ontdekt namelijk al geruime tijd de mooiste plekjes in België, en heeft voor zijn blog ‘Gerrit and the City’ zelfs één van ‘The Travel Blog Awards’ van 2018 gewonnen.

[widget id=”enhancedtextwidget-33″]

Geniet van het Meetjesland!
In de pocketgids ‘Meetjesland Bucket List’ vind je naast 101 tips over activiteiten, logeeradresjes en horeca ook 12 fiets- en wandelroutes langs de mooiste plekken van het Meetjesland. Met behulp van de deskundige Gerrit en zijn pocketgids kun je dus snel en gemakkelijk je vakantie plannen en ben je er hoe dan ook van verzekerd de beste plekken van de regio te ontdekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bezichtigen van kasteeldorpen tijdens een uitgebreide wandeling, het bezoeken van een authentieke boerderij en de beste tips als je heerlijke, verse streekproducten wilt proeven. Meetjesland biedt voor elk wat wils en is dan ook de ideale bestemming voor iedereen die er even uit wilt. Laat je dus inspireren door Gerrit en zijn pocketgids en wie weet geniet je snel van een welverdiende en zeer ontspannen vakantie in Oost-Vlaanderen!

[widget id=”enhancedtextwidget-34″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *