De Elzas is een streek in het noordoosten van Frankrijk op de grens met Duitsland en niet heel ver van de Belgische grens. Het is dan ook heel gemakkelijk om de steek met de auto te bezoeken. De streek is sterk verbonden met Duitsland en dat is in de kerstperiode ook te merken aan de vele kerstmarkten. Nu de zomers langzamerhand wordt afgesloten, wordt het tijd om je te richten op de komende kerstperiode. Waarom dan niet gezellig met TravelBird voor drie dagen in de Elzas doorbrengen en je kerstinkopen doen? Je bent er dan toch een lang weekend uit in een geheel andere omgeving, maar toch niet al te ver van huis en de kerstsfeer is in de Elzas fantastisch.

Elzas

© TravelBird.be

De Elzas

De Rijn die door de Elzas stoomt vormt de grens tussen Frankrijk en Duitsland. Bekend in de streek is de bergketen de Vogezen, waar je kunt genieten van schitterende en onaangetaste natuur. De streek kent vele gezellige dorpjes, die vooral in de kerstperiode mooi versierd zijn. Ook op gastronomisch gebied moet je de Elzas ontdekken. Er zijn vele goede restaurants, waar ook goede lokale wijnen geschonken wordt. Tijdens de kerstperiode is de Elzas één groot winter wonderland, waar je je in sprookjesachtige sferen bevind. TravelBird biedt je dan nu ook de unieke kans om voor een paar dagen van deze sfeer te genieten. Je kunt er alle dagen diverse steden en dorpjes ontdekken die allen zijn ondergedompeld in kerstsfeer. Vrijwel elke stad of dorp heeft wel een kerstmarkt en in Straatsburg vind je er zelfs de oudste kerstmarkt van Frankrijk. Deze kerstmarkt is reeds ontstaan in 1570. Vooral als het weer meezit en het een beetje begint te sneeuwen, dan bevind je je in het midden van een idyllisch en sprookjesachtig landschap. Kom dus de kerstperiode op en top tot je nemen in de Franse Elzas en verblijf in een prachtig hotel.


Is er een ruimer aanbod? Zijn er hogere kortingen? Vind jouw ideale reis!
Promo
Vliegvakantie, citytrip, rondreis, ...
Vind jouw ideale reis!
Promo
Aan de andere kant van de wereld of in je achtertuin? Vind jouw ideale reis!
Promo

Hotel Majestic Alsace

Hotel Majestic Alsace bevindt zich in het centrum van het stadje Niederbronn-les-Bains en vormt jullie vertrekpunt om de Elzas in kerstsfeer te ontdekken. Het hotel ligt in het midden van natuurgebied Vosges en je kunt er in de buurt ook nog ontspannen van thermale baden. Op zo’n 350 meter van het hotel ligt restaurant L’Alexain. Bij boeking via TravelBird is hier een viergangendiner inbegrepen voor één van de avonden. Ook zit er een wijnproeverij inbegrepen, zodat je ook vast voor de komende kerst je ideale wijn kunt uitkiezen. In de ochtenden mag je genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet wat in het hotel. Je kunt je auto op de gratis openbare parkeerplaatsen parkeren en er is een lift in het hotel aanwezig.

Elzas

© TravelBird.be

Je overnacht in de standaardkamer van hotel Majestic Alsace. De kamer beschikt over een badkamer met toilet, bad of douche en een haardroger. Je kunt ‘s avonds ontspannen voor de televisie in slaap vallen na een druk dagje kerstmarkten aflopen. In het hotel zelf is gratis wifi aanwezig en ook huisdieren zijn toegestaan. Ook voor mindervaliden is het hotel en de kamers geschikt.