Voor een echt vakantiegevoel hoeft u niet altijd naar een verre en exotische bestemming af te reizen. Ook in Gulpen, een gezellig plaatsje in Nederlands Limburg, zult u gegarandeerd een ontspannen en fijne vakantie beleven. U kunt dan ook een verblijf boeken in een van de mooiste en luxueuze viersterrenhotels uit de omgeving: het Saillant Hotel Gulpenerland!

Hotel Gulpenerland
© TUI.be

Het Saillant Hotel Gulpenerland
Het Saillant Hotel Gulpenerland is een comfortabel, modern en luxueus hotel gelegen in een monumentaal pand in Gulpen, Nederlands Limburg. In het hotel kunt u onder andere gebruik maken van de lounge met open haard, een terras, een bar en een wellnessruimte met onder andere een Finse sauna, Turks stoombad, dompeldouche en voetenbad. Daarnaast vindt u in het hotel ook een restaurant, waar u terecht kunt voor een heerlijk uitgebreid ontbijt en diner. Alle kamers zijn uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft voor een ontspannen en comfortabel verblijf in Gulpen. Bovendien heeft u bij het Saillant Hotel Gulpenerland ook de optie om een extra luxe en ruime kamer met balkon bij te boeken.

[widget id=”enhancedtextwidget-6″]

Wat is er te beleven in de omgeving van het Saillant Hotel Gulpenerland?
Het Saillant Hotel Gulperland ligt in het hartje van het mooie Limburgse Heuvelland. De omgeving is dan ook prima geschikt voor als u graag lange en ontspannende wandel- of fietstochten door de natuur wilt maken. In het hotel kunt u zich onder andere opgeven voor een wandeltour inclusief Limburgse vlaai door de omgeving, maar het staat u uiteraard ook vrij om er zelf op uit te trekken. Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de mooie beekjes, riviertjes, het bos en de weidse uitzichten van het Heuvelland ontdekken. Daarnaast vindt u in de omgeving meerdere gezellige steden zoals Maastricht en Valkenburg. In deze steden kunt u ideaal terecht als u graag wilt winkelen, dineren of cultuur wilt snuiven. Tot slot kunt u in Valkenburg ook een prachtige kasteelruïne, grotten en een openluchttheater bezoeken. Er is in Gulpen en omgeving dus voldoende te beleven, en voor ieder wat wils te vinden!

Hotel Gulpenerland
© TUI.be

De ideale bestemming voor een korte vakantie of een weekendje weg!
Het Saillant Hotel Gulpenerland is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Vanuit Brussel zult u het hotel in ongeveer anderhalf uur bereiken, wat het Saillant Hotel Gulpenerland dus de ideale bestemming maakt voor een korte vakantie of een weekendje weg. Als u op zoek bent naar een fijne bestemming, dan is het Saillant Hotel Gulpenerland zeker de plek waar u echt even tot rust kunt komen en een fijne vakantie kunt vieren. En dat alles zonder dat u ver hoeft te reizen en een vreemde taal hoeft te spreken tijdens uw verblijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *